Galvanistraat 6, Unitnr A24, 6716 AEEde

(+31) 06 34 455 182

 

Sinds 2021
De Beuk witgoed service 2nd life

Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Van harte welkom bij De beuk Witgoed Service!

De Beuk Witgoedservice geeft witgoed producten een tweede leven. Wij verzamelen gebruikte witgoed producten, kijken ze grondig na en maken ze klaar voor de verkoop. Wat levert dat op? Heel veel! Naast dat u voor een veel lagere prijs een goed witgoed product kunt aanschaffen, helpt u ook nog eens het milieu! Dankzij u belanden namelijk al die goedwerkende apparaten niet op de afvalberg en hoeven er geen nieuwe producten geproduceerd worden.


 Mocht u naar aanleiding van onze pagina vragen hebben? bel, whatsapp, mail of stuur ons een bericht via Facebook!


Wij zijn alleen op afspraak geopend.

Even voorstellen!

Sinds 2021 De Beuk witgoed service 2nd life

Beste bezoeker,


Mijn naam is Marcel Hesseling, oprichter van De Beuk Witgoedservice, de specialist op het gebied van 2nd life tweedehands, betaalbaar witgoed.. 


Ik heb in de loop der jaren heb ik veel contacten opgedaan met verschillende instanties die vaak te maken hebben met geplande of ongeplande ontruimingen van woningen. Vaak is er geen plan of bestemming voor de verschillende apparaten. Al gauw werd mij regelmatig gevraagd of ik hier wellicht iets mee kon.  


Dit laatste heeft mij aan het denken gezet en ik kwam erachter dat er veel vraag is voor 2nd life betaalbaar witgoed. Met meerdere jaren ervaring in witgoed ben ik daarom De Beuk witgoed service begonnen, en zijn we de specialist op het gebied van 2nd life en dragen we zo ons steentje bij aan een beter milieu, waarbij onze persoonlijke service voorop staat.


We werken vanuit een storage box met reden dat we zodoende het aanbod zo scherp als mogelijk kunnen houden voor u als klant. We werken enkel op afspraak, maar hierdoor hebben we alle aandacht en tijd voor u om u van goed advies te voorzien en de juiste machine te vinden.


Heeft u nou specifieke vragen of wilt u meer weten van het aanbod neemt u dan gerust een kijkje in onze vernieuwde webshop. Het merendeel van de machines zijn nagekeken en/of refurbished.


Ik heet u van harte welkom bij De Beuk witgoed de 2nd life specialist.


Marcel Hesseling

 

Wat onze klanten zeggen

Blijf op de hoogte