Vaatwassers

De beste merken b keus, refurbished en tweedehands vaatwassers

Een duurzamere keuze, een tweedehands vaatwasser

Niemand is graag bezig met de afwas. Een vaatwasser is de ideale uitkomst. Bij De Beuk Witgoedservice geloven wij in een duurzamere en goedkopere oplossing voor iedereen. Wij bieden geheel nagekeken refurbished en tweedehands vaatwassers aan tegen zeer scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar een grote vaatwasser of juist een smaller model om ruimte te besparen, ons aanbod in tweedehands vaatwassers is altijd divers.


Al onze machines kunnen nog jarenlang mee. Wij geven niet voor niets garantie op al onze tweedehands vaatwassers. Bestel eenvoudig jouw vaatwasser in onze webshop en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de leverdatum af te spreken, 7 dagen per week. Jouw tweedehands vaatwasser kan al binnen 2 dagen bij jou thuis staan.


Niet gevonden wat je zocht, liever een nieuwe vaatwasser aanschaffen of wil je liever even langskomen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wisselend aanbod

Voor ieder wat wils, ruime keus in merken en prijsklassen

Betrouwbaar en voordelig

Volledig nagekeken machines tegen scherpe prijzen

Uitstekende service

Snelle bezorging en vakkundige reparatieservice, 7 dagen per week

Vragen, reparatieverzoek of op zoek naar nieuw witgoed?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk aan de best passende oplossing. 

 

Een tweedehands vaatwasser met garantie kopen

Bij De Beuk Witgoedservice ben je altijd zeker van 100% werkende en goede tweedehands en refurbished vaatwassers. Door slim in te kopen kunnen vaatwassers met slechts een klein krasje of vaatwassers die een reparatie nodig hadden nog jarenlang gemak bieden in jouw huishouden. Duurzaam, voordelig en met garantie. 

Bestel jouw tweedehands vaatwasser in onze webshop en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de leverdatum af te spreken. Binnen 2 dagen kun jij al genieten van jouw refurbished vaatwasser. Heb je nog een oude vaatwasser staan die weg moet? Deze nemen wij desgewenst meteen voor je mee.

Nieuwe vaatwasser aanschaffen?

Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser, kun je niet vinden wat je zoekt of wil je liever even langskomen? Neem dan vooral contact met ons op, wij zetten ons graag in om de best passend oplossing voor je te vinden. 

Als je liever voor een nieuwe vaatwasser kiest gaan wij voor je op zoek naar de best passende machine tegen de beste prijs. Op al onze nieuwe vaatwassers krijg je altijd 2 jaar standaard garantie. 

Meer weten over onze werkwijze en de tarieven? Je leest er alles over op onze servicepagina.

Wat onze klanten zeggen