Wasmachines

Meer wassen, minder betalen.
Bekijk onze refurbished wasmachines en bestel gemakkelijk online.

Bespaar met onze refurbished wasmachines

Op zoek naar een voordelige wasmachine waar je op kunt vertrouwen? Dan zit je bij ons helemaal goed. De Beuk Witgoedservice heeft een ruim assortiment aan goedkope wasmachines van diverse topmerken die uitstekend werken. Door slim in te kopen kunnen wij tweedehands wasmachines, b keus wasmachines en refurbished wasmachines aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee. Liever een nieuwe wasmachine met 2 jaar garantie? Ook dat is mogelijk. 

Al onze tweedehands wasmachines zijn compleet nagekeken en werken uitstekend. Uiteraard bieden wij ook garantie op onze machines en kun je vertrouwen op een zeer snelle levering en een uitstekende service. Staat de wasmachine van jouw keuze niet in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk aan de best passende oplossing.

Wisselend aanbod

Voor ieder wat wils, ruime keus in merken en prijsklassen

Betrouwbaar en voordelig

Volledig nagekeken machines tegen scherpe prijzen

Uitstekende service

Snelle bezorging en vakkundige reparatieservice, 7 dagen per week

Vragen, reparatieverzoek of op zoek naar nieuw witgoed?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk aan de best passende oplossing. 

 

Een tweedehands wasmachine kopen

Bestel gemakkelijk de b keus, refurbished of tweedehands wasmachine van jouw keuze met garantie in onze webshop. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor de levering. Wanneer gewenst sluiten wij de machine voor je aan en voeren wij jouw oude wasmachine af. Wel zo gemakkelijk. Behoefte aan vakkundig advies of liever even langskomen? Neem dan contact met ons op om een afspraak voor bezoek in te plannen. 

Al onze wasmachines zijn 100% technisch in orde en je kunt er dan ook vanuit gaan dat je nog jaren plezier zult hebben van jouw aankoop. Ook al zijn onze wasmachines tweedehands, zij bieden nog steeds de kwaliteit die je van deze topmerken mag verwachten. 

De meeste tweedehands wasmachines in ons aanbod zijn voorladers. Dit is gemakkelijk als je bijvoorbeeld een droger op de wasmachine wilt plaatsen om ruimte te besparen. Bekijk ook zeker ons aanbod aan drogers om deze meteen mee te bestellen of bekijk onze was & droog pagina voor was-droogcombinaties of wasmachine met droger sets.

Wasmachine reparatie dienst

Wasmachine kapot? Het gebeurt altijd op een vervelend moment. Daarom staan wij voor je klaar met een snelle diagnose en reparatieservice. Ook als jouw machine niet bij ons is aangeschaft! Repareren is nog altijd duurzamer dan vervangen.

Neem direct contact met ons op bij storing. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen en binnen 2 dagen langs te komen om jouw wasmachine te repareren, 7 dagen per week. Ook voor losse onderdelen kun je bij De Beuk Witgoedservice terecht. Vertrouw op onze gecertificeerde wasmachine monteur en 3 maanden garantie op al onze reparaties. Lees meer over onze dienstverlening en de kosten op onze servicepagina.

Wat onze klanten zeggen