Vriezers

IJskoud de beste in b keus, refurbished en tweedehands vriezers.

Goedkope tweedehands vriezers in topconditie

Door het invriezen van jouw boodschappen en maaltijden verspil je minder eten en ben je dus duurzamer bezig. Nog duurzamer is het om te kiezen voor een tweedehands vriezer die nog jarenlang meegaat. Bij De Beuk Witgoedservice hebben wij altijd een ruim aanbod aan refurbished en tweedehands vriezers van alle topmerken.


Wij hebben tweedehands vriezers in tafelmodel en tweedehands vrieskasten die hoger zijn om ruimte te besparen. Zo zit er altijd een goedkope vriezer bij die past bij jouw wensen. Wees zeker van jouw aankoop met onze garanties en het feit dat wij alleen vriezers verkopen waar wij voor de volle 100% achter staan.


 Koop gemakkelijk jouw tweedehands vriezer in onze webshop en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging, 7 dagen per week. Wil je liever een nieuwe vriezer aanschaffen, heb je behoefte aan advies of wil je even langskomen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of hulp bij het vinden van jouw perfecte vriezer.

Wisselend aanbod

Voor ieder wat wils, ruime keus in merken en prijsklassen

Betrouwbaar en voordelig

Volledig nagekeken machines tegen scherpe prijzen

Uitstekende service

Snelle bezorging en vakkundige reparatieservice, 7 dagen per week

Vragen, onderdelen nodig of een nieuwe vriezer aanschaffen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk aan de best passende oplossing. 

 

Een tweedehands vriezer kopen bij de Beuk Witgoedservice

Met trots dragen wij bij aan een beter milieu door b keus vriezers, refurbished vriezers en tweedehands vriezers aan te bieden. Goed voor de wereld en goed voor jouw portemonnee. Vaak hebben de vriezers die wij inkopen slechts en minimaal krasje of hebben zij een kleine reparatie nodig. Vriezers waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Wij bieden alle bekende topmerken aan tweedehands vriezers aan en ons aanbod wisselt regelmatig. Zo kun je snel een eenvoudig de refurbished vriezer uitkiezen die perfect bij jou past.


 Is een vriezer niet precies was je zoekt omdat je een koelkast met vriesvak of een koel-vriescombinatie zoekt? Bekijk dan onze pagina met koel-vriescombinaties.

Liever een nieuwe vriezer kopen?

Misschien wil je liever een gloednieuwe vriezer aanschaffen. Ook dan staat De Beuk Witgoedservice voor je klaar. Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van advies op maat. 

Wij zullen er alles aan doen om jouw ideale vriezer te vinden tegen de beste prijs. Daarnaast krijg je op een nieuwe machine altijd 2 jaar standaard garantie. Wanneer wij jou machine hebben gevonden nemen wij contact op voor een snelle bezorging en installatie, 7 dagen per week.

Wat onze klanten zeggen