Service

Van snelle bezorging en installatie tot vakkundige reparaties en onderdelen. Bij ons kun je met al jouw vragen terecht.

Service waar we trots op zijn

De Beuk Witgoedservice in Ede zet graag net een stapje extra. Duurzaamheid, kwaliteit en vooral een transparante en uitstekende service is waar we voor staan. Of het nu gaat om de aankoop van tweedehands witgoed, nieuw witgoed, onderdelen of vakkundige reparatie van wasmachine, vaatwasser of droger. 

Bij ons kun je met al jouw witgoed vragen terecht, ook als je niet eerder klant was bij ons of als jouw witgoed niet bij ons is aangeschaft. Wij staan altijd voor je klaar met professioneel advies en helpen je graag bij het bestellen van de nodige witgoed onderdelen.

Wij bieden een flexibele en snelle service voor bezorging, installatie en reparaties, 7 dagen per week. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Passend advies op afspraak

Omdat wij bewust kiezen om te werken zonder een dure showroom en met refurbished en tweedehands witgoed kunnen wij onze prijzen laag houden. Lekker duurzaam en goed voor jouw portemonnee. Ons witgoed is eenvoudig via onze webshop te bestellen. 

Wil je liever toch even langskomen? Dat is zeker mogelijk op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Tijdens het bezoek bij ons in Ede is er alle tijd om al jouw vragen te stellen en zullen wij je voorzien van een passend advies op maat.

Zo vinden we samen altijd de machine die het beste bij je past.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst nemen wij binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen voor de bezorging van jouw aangeschafte machine. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw aankoop kosteloos af te halen bij ons in Ede. 

Bij bezorging streven wij ernaar om binnen 2 dagen jouw witgoed te bezorgen en eventueel aan te sluiten. Dit doen wij flexibel 7 dagen per week, dus ook in de weekenden. Wij berekenen onze transportkosten voor bezorging op basis van kilometers. Tijdens het bestelproces zie je direct wat deze kosten zijn. Wij bezorgen jouw apparatuur tot aan de drempel. 

Wil je graag dat wij jouw witgoed ook meteen plaatsen en aansluiten? Dat kan zeker. Wij rekenen hiervoor een vast bedrag van €30,- euro. 

Wij kunnen oude wasmachines, vaatwassers en drogers voor je afvoeren om te laten recyclen. Hier rekenen wij een vast bedrag van €30,- euro voor, zodat wij het apparaat op duurzame manier kunnen laten verwerken.

Waarom rekenen wij bezorgkosten, aansluitkosten en kosten voor het retour nemen van oud witgoed?

Door transparant te zijn in deze kosten kunnen wij de prijzen van ons tweedehands en refurbished witgoed zo laag mogelijk houden. Daarnaast is het berekenen van bezorgkosten op basis van kilometers vaak vele malen voordeliger voor jou als klant, als dat hier een vast bedrag tegenover staat. 
Bij andere aanbieders zitten de kosten zoals bezorging, aansluiten en het retour nemen van oude apparatuur vaak al in de verkoopprijs verwerkt, waardoor het gratis kan lijken. 

Bij de Beuk Witgoedservice doen wij dit bewust niet, om te voorkomen dat je voor service betaalt die je niet nodig hebt.

Storing of een defecte machine? Dat kan je huishouden behoorlijk stilleggen en het gebeurt altijd op het verkeerde moment. Wij repareren wasmachines, drogers en vaatwassers. 

Neem direct contact op met De Beuk Witgoedservice bij storing. Wij nemen vaak dezelfde dag maar zeker binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen voor diagnose en reparatie. Vaak kan dit al binnen 2 dagen. Ook als jouw witgoed niet bij ons is aangeschaft!

Omdat wij alleen met gecertificeerde monteurs en originele onderdelen werken ben jij zeker van kwaliteit. Daarnaast bieden wij 3 maanden garantie op al onze reparaties. 

Wij werken 7 dagen in de week en zijn iedere dag telefonisch bereikbaar tot 20:00 uur op telefoonnummer (+31) 06 34 455 182. Je kunt jouw storing natuurlijk ook altijd 24 uur per dag doorgeven via e-mail, het contactformulier of via WhatsApp. Bekijk hiervoor onze contactpagina.

Diagnose en reparaties witgoed binnen de garantietermijn

Bij de Beuk Witgoedservice kun je met een gerust hart tweedehands witgoed aanschaffen onder andere met onze flexibele garanties. Heb je jouw witgoed bij ons aangeschaft en raakt deze defect binnen de gestelde garantietermijn? Dan zijn de voorrijkosten, diagnose en reparatie vaak gratis. Alleen reparaties aan motorische onderdelen vallen onder de garantievoorwaarden, dus niet op handgrepen of andere gebruiksonderdelen. 

Blijkt jouw bij ons gekochte tweedehands witgoed niet meer te repareren zijn? 
Geen zorgen, wij bieden wij een flexibele omruilgarantie. Bij motorische defecten ruilen wij jouw machine graag voor je om voor een machine van dezelfde soort en van gelijkwaardige aankoopprijs.

Diagnose en reparaties witgoed buiten de garantietermijn

Is de garantietermijn van jouw machine verstreken, of is jouw witgoed niet bij ons aangeschaft? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar met een snelle reparatieservice.


Wij komen na melding van de storing zo snel mogelijk bij je langs voor een eerste diagnose en bekijken wat er nodig is aan reparaties en eventueel onderdelen. 
Tijdens de diagnose geven wij je altijd direct een heldere indicatie van kosten, zodat je nooit voor onverwachte kosten of verrassingen komt te staan, wel zo prettig.


Wij hanteren de volgende standaard kosten:

- Voorrijkosten + diagnose + 15 min. arbeidsloon: €69,- euro incl. btw. 
- Per kwartier reparatiekosten €15,- euro incl. btw.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de kosten van de benodigde onderdelen voor het uitvoeren van de reparatie. 

Garantieperiode verstreken maar jouw machine wel bij ons gekocht? Dan geven wij je 25% korting op de aanschaf van een vervangende machine tot 12 maanden na aankoop bij het aantonen van de originele factuur.

Witgoed onderdelen bestellen

Soms komt het voor dat je op zoek bent naar alleen een specifiek onderdeel. Denk aan een wasmachinefilter, knoppen die missen of andere slijtagegevoelige onderdelen. Ook voor losse onderdelen ben je bij De Beuk Witgoedservice aan het goede adres. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste originele witgoed onderdeel en sturen het zo snel mogelijk naar je toe. Vaak hebben wij onderdelen al binnen 3 dagen op voorraad. 
Neem contact met ons op en vertel ons welk onderdeel je nodig hebt. Dan gaan wij voor je op zoek.

Uiteraard verkopen wij alleen b keus, refurbished en tweedehands witgoed die technisch 100% in orde is. Als extra zekerheid bieden wij de volgende garanties na aankoop:

- Witgoed boven €300 euro: 6 maanden garantie
- Witgoed tussen de €200 & €300 euro: 3 maanden garantie 
- Witgoed onder de €200 euro: 14 dagen garantie

De garantie is alleen van toepassing op de motorische onderdelen van de machine. 

Liever extra zekerheid? Voor machines boven de €300 euro is het mogelijk om extra garantie bij te kopen.

Daarnaast bieden wij in het geval van een defect apparaat ook 25% korting op de aanschaf van een andere machine binnen 12 maanden na aankoop bij het tonen van de originele factuur.

Omruilgarantie

Gaat jouw bij ons gekochte tweedehands witgoed stuk, blijkt deze niet meer te repareren zijn en gebeurt dit binnen de garantietermijn? Bij motorische defecten ruilen wij jouw machine kosteloos voor je om voor een machine van dezelfde soort en van gelijkwaardige aankoopprijs.

Bij De Beuk Witgoedservice zijn wij gespecialiseerd in tweedehands, b keus en refurbished witgoed. Heb je liever toch een gloednieuwe machine? Ook dan staan wij voor je klaar. 

Vertel ons jouw wensen door contact met ons op te nemen en wij gaan voor je op zoek naar de machine van jouw keuze. Samen bespreken we of de machine echt gloednieuw moet zijn, of dat een krasje te overzien is. Zo kun je toch besparen op technisch gloednieuw witgoed.

Uw wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast of ander witgoed-apparaat stuk? Een storing waardoor u uw apparaat niet (optimaal) kunt gebruiken? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor advies en een afspraak om uw wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast te komen repareren. Werkgebied  Ede, Arnhem Nijmegen.

Wisselend aanbod

Voor ieder wat wils, ruime keus in merken en prijsklassen

Betrouwbaar en voordelig

Volledig nagekeken machines tegen scherpe prijzen

Uitstekende service

Snelle bezorging en vakkundige reparatieservice, 7 dagen per week

Vragen, storing of op zoek naar een specifieke machine of onderdelen?

Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Wij helpen je graag zo snel mogelijk aan de best passende oplossing.

 

Een tweedehands vriezer kopen bij de Beuk Witgoedservice

Met trots dragen wij bij aan een beter milieu door b keus vriezers, refurbished vriezers en tweedehands vriezers aan te bieden. Goed voor de wereld en goed voor jouw portemonnee. Vaak hebben de vriezers die wij inkopen slechts en minimaal krasje of hebben zij een kleine reparatie nodig. Vriezers waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Wij bieden alle bekende topmerken aan tweedehands vriezers aan en ons aanbod wisselt regelmatig. Zo kun je snel een eenvoudig de refurbished vriezer uitkiezen die perfect bij jou past.


 Is een vriezer niet precies was je zoekt omdat je een koelkast met vriesvak of een koel-vriescombinatie zoekt? Bekijk dan onze pagina met koel-vriescombinaties.

Liever een nieuwe vriezer kopen?

Misschien wil je liever een gloednieuwe vriezer aanschaffen. Ook dan staat De Beuk Witgoedservice voor je klaar. Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van advies op maat. 

Wij zullen er alles aan doen om jouw ideale vriezer te vinden tegen de beste prijs. Daarnaast krijg je op een nieuwe machine altijd 2 jaar standaard garantie. Wanneer wij jou machine hebben gevonden nemen wij contact op voor een snelle bezorging en installatie, 7 dagen per week.

Wat onze klanten zeggen